Word onze Vriend!

Dan zorgen we samen dat we vrije toegang kunnen bieden aan alle bewoners en bezoekers van Amsterdam. En dat alle volgende generaties kunnen blijven genieten van de beste comedy, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge talenten en bekende artiesten.

Als Vriend van het Vondelpark Openluchttheater steun je het Openluchttheater met een jaarlijkse bijdrage. Je kunt onze Vriend worden voor 50 euro per jaar, een Goede Vriend voor 100 euro per jaar, Hartsvriend voor 150 euro per jaar of een van onze Allerbeste Vrienden voor 250 euro per jaar.

Word nu vriend

We houden van onze Vrienden, dus we nodigen ze bijvoorbeeld uit voor een speciale voorvertoning van een voorstelling in ons openluchttheater, of we regelen een leuke meet & greet met een artiest.

Ook krijg je als Vriend als eerste een seintje als het programma online staat en heb je dus als eerste de kans om te reserveren!

Ben je al vriend van ons en wil je jouw bijdrage verhogen? Ontzettend fijn. Je kunt dit via dit formulier aangeven.

Het Vondelpark Openluchttheater beschikt over een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is een culturele instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Je leest er alles over op de website van de belastingdienst.