Het Vondelpark Openluchttheater zoekt vrienden! 

Dankzij steun van vrienden en donateurs kunnen wij blijven bestaan.

Al 45 jaar zie je in het Vondelpark Openluchttheater de beste concerten en voorstellingen van talenten en alle groten van Nederland, de hele zomer lang en waar je geen duur kaartje voor hoeft te kopen. Maar nu, na jaren, stopt de gemeente Amsterdam haar vaste bijdrage aan ons. Wel kregen wij een mogelijkheid om via een andere regeling een kleine incidentele bijdrage aan te vragen. Dat hebben wij natuurlijk gedaan, want ja, wij willen door! Wij willen mooie voorstellingen blijven maken en prachtige concerten blijven organiseren voor alle Amsterdammers. Ook voor hen die daar misschien niet altijd geld voor hebben.

Wij hebben nog wat reserves op de bank en daar starten wij het seizoen mee zodra dat door de coronaregelgeving wordt toegestaan. Maar om het Vondelpark Openluchttheater open te houden hebben wij hulp nodig, van vrienden, bedrijven en bezoekers. Van jullie!

Wij kunnen er samen voor zorgen dat het Vondelpark Openluchttheater open blijft en dat jullie en alle volgende generaties kunnen blijven genieten van de beste comedy, jazz, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge makers en bekende talenten! Doe mee en word Vriend!

Als Vriend van het Vondelpark Openluchttheater steun je het Openluchttheater met een jaarlijkse bijdrage.

Word vriend

Jouw 42 euro is voor ons 120 euro waard!

Hoe dit werkt?
Voorbeeld:

Je doneert €120,- per jaar aan het Vondelpark Openluchttheater
Je mag dan elk jaar €150,- (125% van €120,-) aftrekken van je inkomstenbelasting.

Als je 52% inkomstenbelasting betaalt, betaal je daarvoor (52% x €150) €78 minder belasting. Jouw donatie van €120,- kost je dan dus maar €42,-

Als je 42% inkomstenbelasting? Dat kan je ons €90 per jaar doneren, en kost het maar €42,-

Het Vondelpark Openluchttheater beschikt over een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is een culturele instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Dit betekent dat je 125% af mag trekken van de belasting.

Ben je al vriend van ons en wil je jouw bijdrage verhogen? Te gek! Je kunt dit via dit formulier aangeven.

Word vriend