Het Vondelpark Openluchttheater zoekt vrienden! 

Dankzij steun van vrienden en donateurs kunnen wij blijven bestaan.

Al 45 jaar zie je in het Vondelpark Openluchttheater de beste concerten en voorstellingen van talenten en alle groten van Nederland, de hele zomer lang en waar je geen duur kaartje voor hoeft te kopen.

In 2021 heeft de gemeente Amsterdam de structurele subsidie aan ons stop gezet, een grote teleurstelling voor velen. Maar recentelijk hebben wij toch nog goed nieuws gekregen. Jullie massale steun, hartenkreten, en hartverwarmende pleidooien, hebben bijgedragen aan de wending van de gemeente Amsterdam om ons dit jaar alsnog te ondersteunen met een beperkte financiële bijdrage. Dit betekent niet dat we er al zijn, maar wel dat we weer kunnen ademhalen. De strijd is nog niet gestreden, we houden vol, met hulp van jullie en al onze trouwe bezoekers, loyale artiesten en toegewijde vrijwilligers.

Word daarom Vriend! Graag zorgen wij er samen met jullie voor dat het Vondelpark Openluchttheater behouden blijft en dat jullie, en alle volgende generaties, kunnen blijven genieten van de beste comedy, jazz, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge talenten en bekende artiesten.

Steun het Vondelpark Openluchttheater en word Vriend!

Als Vriend van het Vondelpark Openluchttheater steun je het Openluchttheater met een jaarlijkse bijdrage.

Word vriend

Jouw 42 euro is voor ons 120 euro waard!

Hoe dit werkt?
Voorbeeld:

Je doneert €120,- per jaar aan het Vondelpark Openluchttheater
Je mag dan elk jaar €150,- (125% van €120,-) aftrekken van je inkomstenbelasting.

Als je 52% inkomstenbelasting betaalt, betaal je daarvoor (52% x €150) €78 minder belasting. Jouw donatie van €120,- kost je dan dus maar €42,-

Als je 42% inkomstenbelasting? Dat kan je ons €90 per jaar doneren, en kost het maar €42,-

Het Vondelpark Openluchttheater beschikt over een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is een culturele instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Dit betekent dat je 125% af mag trekken van de belasting.

Ben je al vriend van ons en wil je jouw bijdrage verhogen? Te gek! Je kunt dit via dit formulier aangeven.

Word vriend