Anders dan je gewend bent kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen in het Vondelpark Openluchttheater. Je moet vooraf online reserveren en afrekenen, reserveringskosten bedragen 8,50 per stoel, of 5,- voor jeugdvoorstellingen. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

HOE WERKT HET?

Op de pagina van de voorstelling van jouw keuze vind je een knop ‘RESERVEREN’. Klik daarop en je reservering wordt toegevoegd aan je ‘winkelmand’. Je ziet daar een overzicht van je reserveringen. Je kunt maximaal 4 stoelen per voorstelling toevoegen aan je reservering, en net zoveel voorstellingen reserveren als je wilt. Wanneer je doorgaat naar ‘reservering afronden’ vul je het formulier in met je persoonlijke gegevens. De bevestiging van je reservering ontvang je na enkele minuten in je mail. In deze bevestiging staat per gereserveerde stoel een QR-code, deze moet je meenemen (geprint of op je telefoon) naar de entree van het Vondelpark Openluchttheater waar de code gescand wordt.

Let wel even op:

Iedere gereserveerde stoel heeft een eigen unieke QR-code die slechts één keer geldig is. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je aansluit in de rij op de bezoeker voor je. Dus kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling wordt je niet meer binnengelaten. Wij kunnen niet restitueren als je geen gebruik maakt van je reservering, de reserveringskosten zullen automatisch omgezet worden in een donatie.

Regels bij reserveren:

  • elke QR-code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken
  • wij geven geen restitutie. Gereserveerde stoelen worden niet terug genomen
  • er is een verbod op doorverkoop
  • bij regen gaat de voorstelling altijd door
  • na aanvang van de voorstelling wordt je niet meer binnengelaten, restitutie van de kosten voor de gereserveerde stoelen in ook dan niet mogelijk
  • bij annulering van een voorstelling door het Vondelpark Openluchttheater worden uitsluitend de kosten voor de gereserveerde stoelen terugbetaald, niet de transactiekosten
  • Ingeval van overmacht, waaronder heftige regen of storm, ingrijpen van overheidswege met aangepaste regelgeving in het kader van COVID-19, ziekte en/of afzegging van de artiest(en), enz., heeft de organisatie het recht het evenement in zijn geheel te annuleren en is er geen restitutie van toegangsgelden en/of gemaakte kosten mogelijk.

Huisregels

Vanwege COVID-19 gelden er een aantal nieuwe huisregels. Je kunt bijvoorbeeld niet meer je hond meenemen. Check vooraf de Huisregels zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je toch nog vragen hierover? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.

Lees hier de extra huisregels m.b.t. COVID-19