Je kunt altijd op de bonnefooi binnen lopen in het Vondelpark Openluchttheater maar wist je al dat je ook een zitplaats kunt reserveren? Voor 8,50 euro per zitplaats ben je gegarandeerd van een mooie plek met goed zicht op het podium.

HOE WERKT HET?

Bij alle voorstellingen waar je voor kunt reserveren, vind je in de agenda op deze website een rode knop ‘RESERVEREN’, onder de informatie over het optreden. Klik daarop en je reservering wordt toegevoegd aan je ‘winkelmand’, je ziet een overzicht van je reserveringen. Je kunt meer reserveringen toevoegen, of doorgaan naar reservering afronden en het formulier invullen met je persoonlijke gegevens. De bevestiging van je reservering, met per gereserveerde stoel een QR-code, ontvang je na enkele minuten in de mail. Neem je bevestigingsmail mee naar het Openluchttheater. Daar staan we onderaan de tribune voor je klaar om de QR-code te scannen en je plek aan te wijzen.

Let wel even op:

We houden gereserveerde plekken vrij tot 5 minuten voor aanvang van het voorprogramma (tenzij anders aangegeven in de reserveringsbevestiging). Daarna gaat de tribune voor alle bezoekers open en kun je dus geen gebruik meer maken van je reservering. In je bevestigingsmail staat vanaf en tot hoe laat je plaats kunt nemen op je gereserveerde plekken, vanaf een half uur voor de aanvang van het programma. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je dus geen kaarten kunt afhalen om later plaats te nemen, en ook na aanvang van het (hoofd)programma geen aanspraak meer kunt maken op je reservering.

Als je onverhoopt niet kunt komen, worden de betaalde reserveringskosten automatisch omgezet in een donatie aan het Vondelpark Openluchttheater.

Waar zijn die plekken dan?

We houden een deel van de tribune vrij voor de reserveringen. Dit zijn de plekken waar vandaan het podium (tot in de nok) het beste te zien is.

En tot hoe laat kun je reserveren?

Je kunt tot op de voorstellingsdag tot 1,5 uur voor aanvang van het programma reserveren.

Heb je toch nog vragen hierover? Check dan hier eerst even de veelgestelde vragen. Staat je vraag daar niet tussen? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.