Je kunt altijd op de bonnefooi binnen lopen in het Vondelpark Openluchttheater maar wist je al dat je ook een zitplaats kunt reserveren? Voor 5 euro per zitplaats bent je gegarandeerd van een mooie plek met goed zicht op het podium.

HOE WERKT HET?

Bij alle voorstellingen waar je voor kunt reserveren, vind je in de agenda op deze website een rode knop ‘RESERVEREN’, onder de informatie over het optreden. Klik daarop en je reservering wordt toegevoegd aan je ‘winkelmand’, je ziet een overzicht van je reserveringen. Je kunt meer reserveringen toevoegen, of doorgaan naar reservering afronden en het formulier invullen met je persoonlijke gegevens. De bevestiging van je reservering ontvang je na enkele minuten in de mail. Je naam, je reserveringsnummer en het aantal plaatsen dat je wilt vrijhouden, komen op de Openluchttheater reserveringslijst te staan.

Neem je bevestigingsmail mee naar het Openluchttheater. Daar staan we onderaan de tribune voor je klaar om contant of contactloos met je af te rekenen en je plek aan te wijzen.

Let wel even op:

De meeste programma’s bestaan uit een voor- en een hoofdprogramma. We houden gereserveerde plekken vrij tot 5 minuten voor aanvang van het voorprogramma. Daarna gaat de tribune voor alle bezoekers open en kun je dus geen gebruik meer maken van je reservering. In je bevestigingsmail staat vanaf en tot hoe laat je plaats kunt nemen op je gereserveerde plekken. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je dus geen kaarten kunt afhalen om later plaats te nemen.

Voorbeeld:

Wanneer je reserveert voor een programma dat om 21.00 uur begint, hoort daar een voorprogramma bij dat om 20.30 uur begint. Vanaf een half uur voor het voorprogramma, dus tussen 20.00 en 20.25 uur kun je je naam noemen bij de vrijwilligers onderaan de tribune en plaatsnemen op je gereserveerde plekken.

Waar zijn die plekken dan?

We houden een deel van de tribune vrij voor de reserveringen. Dit zijn de plekken waar vandaan het podium (tot in de nok) het beste te zien is.

En tot hoelaat kun je reserveren?

Je kunt tot op de voorstellingsdag tot 1,5 uur voor aanvang van het voorprogramma reserveren.

Heb je toch nog vragen hierover? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.