Goede vriend gezocht!

Wil je het Vondelpark Openluchttheater ondersteunen met een grote gift? Dat wij er samen voor zorgen dat het Vondelpark Openluchttheater kan blijven bestaan. Dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk blijft en dat wij in de openlucht midden in het Vondelpark kunnen genieten van de beste comedy, jazz, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge makers en de bekende talenten. Dat zou ronduit fantastisch zijn!

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek waarin wij je alle informatie geven over het Vondelpark Openluchttheater. Bel gerust naar 020 428 33 60. Of stuur een email naar ellis@openluchttheater.nl.

Direct bijdragen via de bank kan natuurlijk ook!

Doneer nu eenvoudig via iDeal >>

Aftrek bedrijfsgiften

Het totaal aan aftrekbare giften door een onderneming mag tot 50% van de fiscale winst bedragen, met een maximum van €100.000.

Voor de vennootschapsbelasting mag 1,5 maal het bedrag van de gift worden afgetrokken, tot een maximum van € 5.000 per jaar. Er kan maximaal € 2.500 extra in aftrek worden gebracht.

Particuliere giften

Particuliere giften boven € 5000,00 per jaar komen niet in aanmerking voor 25% extra belastingaftrek. De extra belastingaftrek voor giften aan een culturele ANBI is namelijk gemaximeerd tot € 1.250,00 per jaar.

Culturele ANBI

Het Vondelpark Openluchttheater beschikt over een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is een culturele instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Dit betekent dat je 125% af mag trekken van de belasting.

Doneer nu eenvoudig via iDeal >>