WIE WORDT DE STER VAN DE TOEKOMST?

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar 

Kom in de zomervakantie BuitenSpelen in het Vondelpark! Een hele toffe theatercursus voor kinderen. Als aanstormend talent leer je in een week hoe een theatervoorstelling wordt gemaakt, van twee professionele theatermakers. BuitenSpelen betekent acteren, dansen, zingen en op de mooiste plek van Amsterdam. Bekijk hier het filmpje om een indruk te krijgen.

De BuitenSpelen 2024 weken zijn gevuld! 

 

 

Direct inschrijven

Je leert een script uit je hoofd, ontwerp een kostuum, weet binnen de kortste keren alles over timing en choreografie en staat op vrijdag te schitteren in een presentatie waarin alles samen komt.

Onze theatermakers en -docenten elke dag les, begeleiden repetities en bereiden je voor op de officiële première! En verder is er natuurlijk genoeg tijd voor spelletjes en groepsactiviteiten.

De presentatie voor publiek is op vrijdagmiddag om 15.30 uur in het Vondelpark Openluchttheater.

Wil jij jouw theatertalent ontwikkelen? Wil je weten hoe het is om een echte locatievoorstelling te maken? Heb je een idee voor een personage, een goed verhaal of gewoon heel veel fantasie? Schrijf je dan in en maak samen met andere kinderen je theaterdroom waar. Het wordt echt een week lang BuitenSpelen en de bekroning is een prachtig optreden voor een enthousiast publiek!

Data en leeftijden:

Cursustijden en kosten:
De cursus is dagelijks van 09.30 tot 16.00 uur. Op vrijdagochtend is de laatste repetitie en dan om 15.30 uur de voorstelling op een unieke locatie in het park. De kosten voor BuitenSpelen zijn €250,- per deelnemer. Per cursus is er ruimte voor 16 deelnemers.

Maandag t/m donderdag
9.00 –  9.30 uur Inloop / verzamelen Vondelpark Openluchttheater
9.30 – 12.30 uur Theaterlessen
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 16.00 uur Werken aan de theatervoorstelling
16.00 – 16.30 uur Ophalen

Vrijdag
9.00 –  9.30 uur Inloop / verzamelen Vondelpark Openluchttheater
9.30 – 12.30 uur Theaterlessen
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 15.30 uur Generale repetitie
15.30 – 16.00 uur Presentatie voor familie
16.00 uur Ophalen

Wij zorgen voor een lekkere en gezonde lunch, iets te drinken en iets lekkers tussendoor. Geef daarom bij de aanmelding duidelijk door of er sprake is van voedselallergieën en/of dieetwensen.

Thema’s
De theaterdocenten bedenken vooraf een thema, passend bij de leeftijdsgroep van de betreffende week.

Het thema van de voorstelling is slechts een kader, we willen de kinderen stimuleren om zelf ook na te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten. We maken de voorstelling echt samen, en weten dus nooit van tevoren precies hoe die eruit komt te zien! Dit maakt het spannend en heel persoonlijk, de kinderen zijn aan het eind van de week – terecht – heel trots op wat ze met elkaar verzonnen en gemaakt hebben.

Direct inschrijvenLees hier de algemene voorwaarden >>