Met jullie hulp kunnen wij door!
Help mee!

Al 45 jaar zie je in het Vondelpark Openluchttheater de beste concerten en voorstellingen van talenten en alle groten van Nederland, de hele zomer lang en waar je geen duur kaartje voor hoeft te kopen.

In 2021 heeft de gemeente Amsterdam de structurele subsidie aan ons stop gezet, een grote teleurstelling voor velen. Maar recentelijk hebben wij toch nog goed nieuws gekregen. Jullie massale steun, hartenkreten, en hartverwarmende pleidooien, hebben bijgedragen aan de wending van de gemeente Amsterdam om ons dit jaar alsnog te ondersteunen met een beperkte financiële bijdrage. Dit betekent niet dat we er al zijn, maar wel dat we weer kunnen ademhalen. De strijd is nog niet gestreden, we houden vol, met hulp van jullie en al onze trouwe bezoekers, loyale artiesten en toegewijde vrijwilligers.

Word daarom Vriend! Graag zorgen wij er samen met jullie voor dat het Vondelpark Openluchttheater behouden blijft en dat jullie, en alle volgende generaties, kunnen blijven genieten van de beste comedy, jazz, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge talenten en bekende artiesten.

Steun het Vondelpark Openluchttheater en word Vriend!

Wil je eenmalig bijdragen? Via onderstaand formulier doneer je eenvoudig via iDeal.

Bedrag