Met jullie hulp kunnen wij nog even door!
Help mee!

Al 45 jaar zie je in het Vondelpark Openluchttheater de beste concerten en voorstellingen van talenten en alle groten van Nederland, de hele zomer lang en waar je geen duur kaartje voor hoeft te kopen. Maar nu, na jaren, stopt de gemeente Amsterdam haar vaste bijdrage aan ons. Wel kregen wij een mogelijkheid om via een andere regeling een kleine incidentele bijdrage aan te vragen. Dat hebben wij natuurlijk gedaan, want ja, wij willen door! Wij willen mooie voorstellingen blijven maken en prachtige concerten blijven organiseren voor alle Amsterdammers. Ook voor hen die daar misschien niet altijd geld voor hebben.

Wij hebben nog wat reserves op de bank en daar starten wij het seizoen mee zodra de coronaregelgeving dat toestaat. Maar om het Vondelpark Openluchttheater open te houden hebben wij hulp nodig, van vrienden, bedrijven en bezoekers. Van jullie!

Samen kunnen wij er voor zorgen dat het Vondelpark Openluchttheater open blijft en dat jullie en alle volgende generaties kunnen blijven genieten van de beste comedy, jazz, klassieke muziek, pop, jeugdtheater en dans, van jonge makers en bekende talenten.

Steun het Vondelpark Openluchttheater en word Vriend!

Wil je eenmalig bijdragen? Via onderstaand formulier doneer je eenvoudig via iDeal.

Bedrag