Leuk dat je naar het Vondelpark Openluchttheater komt!

Hieronder kun je aangeven hoeveel plekken je wil reserveren (maximaal 4). Reserveren kost tussen 5,00 en 8,50 euro per persoon (exclusief transactiekosten), dit moet online worden afgerekend. Per mail ontvang je een bevestiging van je reservering. Neem deze bevestiging mee naar het park (geprint of op je telefoon) want de bijgevoegde QR-code is je toegangsbewijs en wordt gescand bij de ingang. Elke gereserveerde stoel heeft zijn eigen QR-code.

Vanaf 25 september Coronatoegangsbewijs verplicht!

Tijdens ons laatste weekend zijn er nieuwe maatregelen rondom Covid-19 van kracht en moeten wij toegang met een QR-code met CoronaCheck hanteren. Hierdoor vervalt de 1,5 meter afstand maatregel, maar dienen onze bezoekers de CoronaCheck te tonen en één van de onderstaande documenten te laten zien aan onze collega’s bij de entree:

  • Vaccinatiebewijs  of
  • Herstelbewijs (van maximaal 6 maanden oud)  of
  • Negatief testbewijs (niet ouder van 24 uur)

Bekijk de website www.coronacheck.nl om de QR-code in de App of het papieren bewijs aan te vragen. Alleen met een groen scherm krijg je toegang tot het Vondelpark Openluchttheater. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen Coronatoegangsbewijs nodig, wel een kaartje voor het theater.

Reserveringen nemen wij niet terug. Bij geen gebruik van de reservering worden reserveringskosten automatisch omgezet in een donatie. Kijk voor alle voorwaarden op deze pagina.

Je hebt momenteel geen reserveringen.

Je hebt momenteel geen plekken gereserveerd. Ga naar de agenda om een plek te reserveren.