Unieke en inspirerende plek

Het Vondelpark Openluchttheater is een unieke eventlocatie. Midden in Amsterdam, in het hart van het bruisende Vondelpark, kun je in de zomermaanden ieder weekend kunt genieten van o.a. dans, cabaret, theater, muziek én natuurlijk lekker eten en drinken. Naast de reguliere programmering is het ook mogelijk om het Openluchttheater te huren en je eigen event te organiseren.

Wij helpen je graag bij het organiseren van een live event. Van presentaties tot een diner (dansant), een markt met live muziek, een schooluitvoering, een film, concert of voorstelling. Huren kan alleen als er een link is met kunst en cultuur.

Het Vondelpark Openluchttheater bestaat uit een overdekt podium met een professioneel uitgeruste licht- en geluidsinstallatie, backstage ruimte met o.a. kleedkamers, sanitair en een horeca-paviljoen. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze publiciteitskanalen (social media, programmaboekje, drukwerk en website) ter verbreding van de promotie van je evenement. Het Openluchttheater heeft een capaciteit van 100 tot 3500 personen.

Huurtarief: vanaf €4.000 per dagdeel.

Gedurende het seizoen (juni tot begin september) hebben we iedere vrijdag, zaterdag en zondag onze eigen programmering. Buiten dit programma is het Vondelpark Openluchttheater te huur.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via: info@openluchttheater.nl