Als het Openluchttheater open is, is het Openluchtcafé dat ook. Geniet van de optredens met een biertje of een kop koffie. En appeltaart. Of met een vers broodje. Elke zaterdagmiddag kun je bovendien aanschuiven na Club Vondel, voor een daghap bijvoorbeeld. Lekker op het dakterras, met uitzicht op het podium.


Bring your own? Liever niet – support het Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen. Omdat we geen toegangsprijzen hebben, moeten we rond zien te komen van de inkomsten uit donaties, donateurs, giften, én van onze horeca inkomsten. Je begrijpt dat dit een belangrijke inkomsten is!

Bestel lekker een vers hapje of drankje bij onze bediening, of aan de bar, dan draag je ook nog iets bij aan jouw favoriete Openluchttheater en de programmering. Bedankt!

Daghap

Elke zaterdag hebben wij een overheerlijke daghap die niet alleen lekker maar ook gezond is. Voor €12,50 heb je al zo’n heerlijke hap. Reden genoeg om gezellig te blijven hangen en met elkaar aan tafel te gaan. Dan heb je ook vast de beste plekken voor het avondprogramma.