Staat je vraag niet hieronder? Mail dan even met info@openluchttheater.nl

Vragen over reserveren:

Anders dan je gewend bent kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen in het Vondelpark Openluchttheater. Je moet vooraf online reserveren en afrekenen, reserveringskosten bedragen tussen 5,00 en 8,50 euro per stoel. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Hoe kan ik reserveren?

Op de pagina van de voorstelling van jouw keuze vind je een knop ‘RESERVEREN’. Klik daarop en je reservering wordt toegevoegd aan je ‘winkelmand’. Je ziet daar een overzicht van je reserveringen. Je kunt maximaal 4 stoelen per voorstelling toevoegen aan je reservering, en net zoveel voorstellingen reserveren als je wilt. Wanneer je doorgaat naar ‘reservering afronden’ vul je het formulier in met je persoonlijke gegevens. De bevestiging van je reservering ontvang je na enkele minuten in je mail. In deze bevestiging staat per gereserveerde stoel een QR-code, deze moet je meenemen (geprint of op je telefoon) naar de entree van het Vondelpark Openluchttheater waar de code gescand wordt.

Let wel even op:

Iedere gereserveerde stoel heeft een eigen unieke QR-code die slechts één keer geldig is. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je aansluit in de rij op de bezoeker voor je. Dus kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling wordt je niet meer binnengelaten.

Kan ik annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om tickets te annuleren of om te zetten naar een ander tijdslot en zullen wij niet restitueren. De reserveringskosten worden automatisch omgezet in een donatie als je geen gebruik maakt van je reservering.

Huisregels

Vanwege COVID-19 gelden er een aantal nieuwe huisregels. Je kunt bijvoorbeeld niet meer je hond meenemen. Check vooraf de Huisregels zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je toch nog vragen hierover? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.

 

Algemene vragen

Worden voorstellingen geannuleerd als het regent?

  • Nee, alle voorstellingen gaan altijd door, ook bij slecht weer.

Mag mijn hond mee?

  • Normaal gesproken waren honden altijd welkom in het Vondelpark Openluchttheater, dit jaar, i.v.m. de Corona maatregelen, is het helaas niet mogelijk om je viervoeter mee te nemen.

Hebben jullie rolstoelplekken?

  • We hebben geen specifieke plek gereserveerd voor rolstoelen. Het Openluchttheater is volledig geasfalteerd en er zijn brede paden, dus is het goed toegankelijk met een rolstoel. We hebben rijen met klapstoelen voor het podium staan, daar kun je makkelijk bij aansluiten met een rolstoel. Let op: ook voor een rolstoelplek is het nodig om een stoel te reserveren!
Lees hier de huisregels >>