Staat je vraag niet hieronder? Mail dan even met info@openluchttheater.nl

Vragen over reserveren:

Kan ik een kaartje kopen voor een voorstelling in het Openluchttheater?

  • We verkopen geen kaartjes, we zijn vrij toegankelijk voor iedereen! Donaties in onze collectebus (na iedere voorstelling) worden erg gewaardeerd. Je kunt wel een zitplek reserveren, op de website bij het agenda-item van jouw keuze. Je betaalt dan ter plekke 5 euro. We houden de tribunes en stoelen vrij voor reserveringen tot 5 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling / voorprogramma.

Hoe komt het dat de meldtijd bij de tribune zo lang van tevoren is?

  • Je kunt alleen een stoel reserveren voor alle voorstellingen op 1 middag/avond. Dat betekent dat je automatisch ook voor het voorprogramma reserveert. We houden de plekken vrij tot 5 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling, daarna kan iedereen een plekje uitzoeken.

Als ik plaatsen reserveer voor een voorstelling a 5 euro per stuk en ik mocht uiteindelijk niet kunnen wordt er dan iets in rekening gebracht?

  • Nee, je reserveert vooraf online, maar betaalt pas ter plekke. Natuurlijk is het fijner als je wel komt opdagen en anders je reservering annuleert.

Ik wil alleen 1 voorstelling reserveren, zonder het voorprogramma, maar dat lukt niet.

  • Dat klopt, we werken met programmablokken, dus bijvoorbeeld de vrijdagavond is 1 blok, waar meerdere voorstellingen in kunnen zitten. Vijf minuten voor aanvang van de eerste voorstelling worden alle plaatsen vrijgegeven dus als je gereserveerd hebt, dien je voor die tijd aanwezig te zijn.

Algemene vragen

Worden voorstellingen geannuleerd als het regent?

  • Nee, alle voorstellingen gaan altijd door, ook bij slecht weer.

Mag mijn hond mee?

  • Het Openluchttheater is vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook voor honden. We vragen dus ook aan je hond of hij ook een kleine bijdrage doet in de collectebus.

Hebben jullie rolstoelplekken?

  • We hebben geen specifieke plek gereserveerd voor rolstoelen. Het Openluchttheater is volledig geasfalteerd en er zijn brede paden, dus is het goed toegankelijk met een rolstoel. We hebben rijen met klapstoelen voor het podium staan, daar kun je makkelijk bij aansluiten met een rolstoel.
Lees hier de huisregels >>