Spinvis en Saartje van Camp

De wereld houdt zijn adem in. Maar hoelang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje van Camp uit met hun voorstelling ‘Oog in Oog’.

Het publiek wordt uitgenodigd om oog in oog te staan met de artiesten en te genieten van een bijzondere muziekvoorstelling. Tijdens de voorstelling worden de toeschouwers meegenomen op reis, net zoals twee reizigers die uit het raam staren naar een steeds veranderend landschap. Spinvis’ oeuvre is gevuld met poëtische teksten en groot muzikaal talent en dat wordt tijdens de voorstelling ten volle benut. De stemmen van Spinvis en Van Camp vullen elkaar prachtig aan en de waaier aan instrumenten maakt de voorstelling compleet.

Kortom, ‘Oog in Oog’ is een unieke muzikale ervaring waarbij het publiek en de artiesten elkaar recht in de ogen kijken.

Noor

De 22-jarige Noor verkocht de OZ in de Melkweg binnen een paar uur uit en verdiend ook!

De Nederlandse instrumentalist, songwriter en zangeres groeide vioolspelend op in Amsterdam en het is te horen dat haar muzikale achtergrond rijk is aan verschillende genres: elk liedje brengt een andere sfeer en emotie met zich mee. Noor schrijft zowel Engelse als Nederlandse nummers, kwetsbaar en ondeugend, net als de artieste zelf.

Op dit moment studeert de zangeres in Londen, waar ze haar Engelstalige repertoire aan het uitbreiden is, maar in juni komt ze naar het Vondelpark voor een intiem optreden in haar hometown.

Volg deze artiest:

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar