Het Vondelpark Openluchttheater moet open blijven!

Het Vondelpark Openluchttheater bestaat dankzij jullie donaties, maar kan ook niet zonder geld van de gemeente Amsterdam. Ondanks een positieve beoordeling van onze plannen, wil de gemeente haar bijdrage stoppen. Dat kan niet!

We moeten samen de gemeente duidelijk maken wat voor iedereen al duidelijk is: Amsterdam kan niet zonder dit toegankelijke theater.

Help ons het Vondelpark Openluchttheater open te houden voor jou, je ouders, je buren, je kinderen en je kleinkinderen, voor alle artiesten en (Amsterdamse) talenten. Zonder jou redden we het niet en zal het Vondelpark Openluchttheater verdwijnen.

Nergens anders vind je vrije toegang tot het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van comedy, popmuziek, klassieke muziek, jeugdtheater en dans. Zonder steun van de gemeente komt na 43 jaar een einde aan het Vondelpark Openluchttheater.

Steun ons en teken deze petitie, zodat de gemeente op 16 september zal beslissen de bijdrage voort te zetten. Dan kunnen wij open blijven met vrije toegang voor iedereen.

Volg het Vondelpark Openluchttheater

Nieuwsbrief

Volg het Vondelpark Openluchttheater

Nieuwsbrief

Volg het Vondelpark Openluchttheater

Nieuwsbrief

Privacy Preference Center