Hiphop Games

Tijdens deze editie van de Hiphop Games nemen een selectie van internationale topdansers het tegen elkaar op in een wervelde improvisatieshow. Dansers werken met verschillende objecten, reageren op de muziek en op elkaar. Het publiek wordt getrakteerd op een middag vol spannende en onverwachte optredens.

Normaliter fungeren de Hiphop Games als voorronde van een internationale danswedstrijd, verspreid over verschillende landen met de eindrondes in Frankrijk. Deze keer gaat het dus puur om de eeuwige roem. Kom langs en laat je verrassen!

De Hiphop Games vinden plaats in het kader van Summer Dance Forever, hét internationale festival voor hiphopdans dat deze zomer van 22 t/m 28 augustus plaatsvindt in o.a. Paradiso, ITA en DeLaMar.

Kom binnenwandelen!

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze voorstellingen vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda