Summer breeze latin festival presents:

Gerardo Rosales featuring Simon Bolivar Big Band Jazz

Op zondag 7 juli bouwen we van 15:00 tot 18:00 uur een old school feestje met het Summer Breeze Latin Festival. Trommel je vrienden op en kom de hele middag lekker dansen in de openlucht!

Er is een gratis workshop en live muziek van Gerardo Rosales featuring Simon Bolivar Big Band Jazz.

Gerardo Rosales woont al dertig jaar in Nederland en speelde met het neusje van de zalm van de Nederlandse latin en jazz, onder anderen Lilian Vieira, Maite Hontelé, Denise Jannah, Izaline Calister, Metropole Orchestra, Lucas van Merwijk & Cubop City Big Band, The Rosenberg Trio, Benjamin Herman en New Cool Collective. Gerardo viert ook zijn verjaardag (60 jaar!). Dus dubbel feest, zien we je zondag 7 juli?

GRISS ACOSTA

Griss is een sing- en songwriter van Spaanstalige Tropische Muziek. Geboren in de Dominicaanse Republiek. Hij groeide op omringd door muziek en maakte deel uit van een zeer muzikale familie. Waaronder Marcos Yaroide, Koky Acosta en Dionisio Mejía, beter bekend onder de naam ‘Guandulito’.

Na zanglessen in New York nam Griss zijn eerste muziekproductie op. Deze opende de deuren naar optredens in de Dominicaanse Republiek, de Verenigde Staten en Nederland. Van 2014 tot 2019 was hij te zien in verschillende nationale- en internationale televisieprogramma’s in de Dominicaanse Republiek.

Sinds 2020 woont Griss in Nederland. Hij brengt geregeld nieuwe songs uit en wil graag het Nederlandse publiek verblijden met zijn tropische ritmes.

Programma

15:00 uur DJ Willy

15:30 uur Griss Acosta

16:15 uur Gerardo Rosales featuring Simon Bolivar Big Band Jazz

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda