Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen. GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.

De finale van Mooie Noten is bij ons in het Vondelpark Openluchttheater! Tijdens de middag laten de finalisten zien wat ze in huis hebben en aan het einde van de middag wordt de winnaar bekend gemaakt! Kom v vooral langs om aanstormend talent te spotten of om je favoriete finalist een hart onder de riem te steken! Op zondag 30 juni strijden Wolfgang, levi boon en Coos om de winst in het Vondelpark Openluchttheater. 

levi boon

levi boon vertaald haar introspectie in rustgevende indie folk met een warme stem en beschouwende teksten. Akoestische instrumenten leggen de basis voor haar muziek geïnspireerd door klassieke en moderne folkartiesten als Nick Draken en Feist. Opzoek naar verbinding met de natuur weet ze een intieme setting te creëren.

Volg deze artiest:

wolfgang

Wolfgang is een vijftienjarige muzikant uit Amsterdam en neemt thuis zijn eigen nummer op over zijn nachtmerries, vriendschappen en verlies. Van power pop anthems tot singer-songwriter gems, Wolfgang is van alle markten thuis.

Volg deze artiest:

coos

Coos is een indiefolk/pop act. Ondersteund met driestemmige zang, viool, gitaar en piano. Haar nummers zitten vol met persoonlijke verhalen over haar weg naar de volwassenheid, de mensen om haar heen en met een nostalgische twist.

Volg deze artiest:

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda