Finalisten Mooie Noten 2022

Aanvang: 15.00u

De Finalisten van Mooie Noten 2022 strijden voor deze felbegeerde prijs in het Vondelpark Openluchttheater. Aan het eind van de middag wordt de winnaar bekendgemaakt.

Zodra de finalisten bekend zijn, staan die op deze pagina.

Sven Ross

Aanvang: 15.00u

Na een jaar in Londen op niks anders dan songwriting gefocust te hebben, is Sven Ross terug in Nederland. Zijn debuut EP ‘Filled With Gold’ is net uit en doet denken aan Ben Howard en early Ed Sheeran. Met een kwart miljoen streams en het voorprogramma van Tim Akkerman op zak, is Sven klaar om zijn persoonlijke en eerlijke folk-pop songs voor testellen aan het grote publiek.

Volg deze artiest:

Juliet

Aanvang: 15.30u

Juliet is het solo-project van Julia Schellekens. Ze studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam, speelde vijf jaar lang op talloze podia en bracht een plaat uit met het duo Sam & Julia. Juliet is een langgekoesterde droom die in vervulling is gegaan want Schellekens wilde altijd al in haar moedertaal schrijven. Tragikomische luisterliedjes die laten zien hoe dicht humor en verdriet soms bij elkaar liggen. Juliet wil haar eigen plek veroveren tussen haar helden Maarten van Roozendaal, Jacques Brel, Annie MG Schmidt en Spinvis. Omlijst door een voltallige band en blazers- ensemble en dan weer alleen achter de piano, blaast Juliet de stof van het luisterlied af. Ze wil de Nederlandse chanson meer inclusief maken met haar bevindingen als jonge vrouw.

Volg deze artiest:

Aidan & The Wild

Aanvang: 16.00u

Ergens in het liefdesgebied tussen Ben Howard en Kurt Vile, op de kust waar indie/folk en americana samenkomen kun je Aidan & the Wild vinden, het alias waaronder muzikale duizendpoot Diederik van den Brandt een nieuw geluid naar het Nederlandsche landschap brengt. Gedreven door een diepgewortelde liefde voor de gitaar zoekt de muzikant de grenzen van het instrument op, veelal gebruik makend van virtuoze finger-picking, opzwepende licks en alternatieve tunings, maar zonder hierin door te slaan. Want, aldus Diederik: “Elke partij moet ten dienste van het liedje staan. Uiteindelijk zie ik mezelf allereerst als songwriter, en daarin is de less-is-more mentaliteit voor mij heilig.”

Volg deze artiest:

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda