De GRAP

Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer samenwerken met Stichting GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, en dat wij een podium kunnen bieden voor opkomend Amsterdams talent!

De GRAP, rebelse afkorting van GroepenRaad Amsterdamse Popmuziek, is in 1983 opgericht als popcollectief. Jaarlijks organiseert de GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en de muziekindustrie.

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen: spelen voor de GRAP gaat naar buiten. GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers een drietal showcases onder de noemer Buitenspelen voor de GRAP.

Dus trek je slippers aan, zonnebrand paraat en kom dansen in het park!

MAURINO

Dansbaar, rauw en persoonlijk: MAURINO is een unieke ‘Future Latin’ sound, dat in het voorjaar van 2020 het licht zag. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. Het nieuwe project van de gedreven frontman MAURINO gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door MAURINO’s vertrouwde diephese stem en zijn maatschappijkritische Spaanse teksten. Een geluid van nu, met het gevoel van toen.

Volg deze artiest:

ANDRO

Dit is ANDRO. De Nederlandse wederkering van reggae in ons land. Door klassieke roots-reggae te mixen met hiphop, pop en invloeden van Postmen tot Typhoon en alles daar tussenin, weet ANDRO een hedendaagse unieke style te creëren. Middels zijn teksten zie je de wereld door zijn ogen. Een verhaal waarin onderwerpen als liefde, verlies en zijn roots slechts het begin zijn van wat ANDRO in petto heeft voor ons.

Volg deze artiest:

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda