Ben Forte

Aanvang 13.00u

Ben Forte is een 22-jarige rapper-songwriter uit Utrecht. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek over de grote thema’s die bij onze zoektocht in dit leven komen kijken: liefde, verlies en zelfstrijd. Zijn nieuwste release, ‘Dit is wat ik nodig had’, was te horen onder een nationale campagne van de NS. Zijn inspiratie vindt hij onder andere in artiesten als Twenty One Pilots, Ed Sheeran en in de parkmuziek van de Efteling. 

Volg deze artiest:

Sterre Nacca

Aanvang 13.45u

Sterre Nacca weet een nieuw geluid te brengen in het Nederlandse muzieklandschap. Geïnspireerd door verschillende genres als soul, pop, alternative R&B en ook nog een beetje rock, maar met een basis vanuit nederlandstalige poëzie, klinkt de muziek fris en vernieuwend. Door de elektronische hiphop beats van CRZE, samen met de zwoele zang van Sterre Nacca, en de toevoeging van live gitaar van Sterre’s broer Dani word je meegenomen in de intieme en warme wereld van de act. Een hoopvolle plek, waarin niet altijd contact met de rest van de samenleving wordt gevoeld. 

Volg deze artiest:

Loupe

Aanvang: 14.45u

Soms valt alles meteen op zijn plek. Voor Loupe was dat bij het schrijven van hun eerste single Leave Me There. Toevallig ook het eerste nummer dat de Amsterdamse band samen maakte. De muziek was al geschreven door Lana (bas), Annemarie (drums) en Jasmine (gitaar), de tekst én een zangeres ontbraken nog. In Julia vonden de voormalig leden van Dakota hun missende schakel. 

Volg deze artiest:

Sarah-Jane

Aanvang: 16.00u

Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane op twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en was zij een aantal keer live te zien op Nationale televisie. Muziek is vanaf het eerste moment dat zij kon praten haar roeping. Waar Sarah-Jane haar muziekreis startte als gevestigde achtergrondzangeres, profileert zij zich nu als veelbelovende soloartiest met een passie die elke dag blijft groeien. 

Volg deze artiest:

Banji

Aanvang: 17.15u

Banji is een indiepopband uit Utrecht, bestaande uit Morris Brandt (zang, gitaar), Gilles de Wees (multi-instrumentalist), Jasper Meurs (drums) en Twan de Roo (toetsen). Het kwartet heeft z’n eigen mix gecreeerd tussen pop R&B, ‘wobbly synth-driven electro funk, distorted vocals and in your face licks’. Dus jong, speels, kleurrijk en rebels.

 

Volg deze artiest:

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda