Vertel jouw verhaal in het Vondelpark Openluchttheater!

Je hebt gegarandeerd een aandachtig publiek met de half miljoen cultuurliefhebbers die we bereiken. Het Vondelpark Openluchttheater kent de meest uiteenlopende bezoekers: vaste gasten, buurtbewoners, dagjesmensen, toeristen, levensgenieters, studenten, geliefden, avonturiers, grootouders, kleinkinderen, vriendengroepen, entertainers, gezelligheidsdieren, singles, sportievelingen en spontane bezoekers.

Ze komen langs in het park (120.000 bezoekers seizoen 2018), gebruiken onze website en app (ruim 200.000 gebruikers) en volgen Vondelpark Openluchttheater op social media (ca. 33.000 gebruikers). Het Vondelpark Openluchttheater is een culturele hotspot waar mei tot medio september meer dan 150 voorstellingen te zien zijn. We hebben een brede, maar herkenbare programmering: vrijdagavond moderne dans, zaterdagochtend jeugdtheater, zaterdagmiddag bands, singer-songwriters en dj’s met ’s avonds comedy en cabaret. Zondagochtend klassieke muziek en ’s middags optredens van populaire bands. Er is altijd vrije toegang, een donatie is gewenst.

Onze bezoekers waarderen het Vondelpark Openluchttheater met een 8,4. Een meer dan dikke voldoende, en dat koesteren we. Adverteren via de media van het Vondelpark Openluchttheater is dan ook een uitstekende keus en kan tegen aantrekkelijke tarief. Op onze Mediatarievenkaart 2019 vind je alle informatie. Wil je meer zichtbaarheid dan een advertentie in de seizoensbrochure of een banner op de site? Zou je ons willen sponsoren? Dat kan ook. We spreken je graag over de mogelijkheden.

Wist je trouwens dat het Vondelpark Openluchttheater buiten de reguliere programmering ook te huur is voor live-events? Met het Vondelpark Openluchttheater als evenementenlocatie is veel mogelijk. Heb je een idee, we denken graag met je mee. Van filmpremière tot diner onder de sterren en van funky markt tot brand event, voor 100 personen of 3500 man. In onze Eventlocatie Verhuurtarieven 2019 lees je er meer over.

Voor vragen, ideeën en speciale wensen neem je contact op met Yvonne Bos.

Mail: yvonne@devriesproducties.nl

Tel: 020-428 33 60