Summer Breeze Latin Festival

15.00u – 18.00u

Een old school feestje met het Summer Breeze Latin Festival! Twee jaar hebben we er op moeten wachten dus trommel snel al je vrienden op en kom de hele middag lekker dansen in de openlucht! Met een gratis workshop van Dudley, live muziek van de salsa band Masalsa. DJ Jarzino entertaint je met o.a. salsa, bachata, kizomba en zouk! (Vrije toegang, donatie gewenst)

KOM OP TIJD!
I.v.m. de te verwachte drukte zal er een moment komen dat we vol zijn en niemand meer toe kunnen laten. Dan geldt 1-in-1-uit. We starten om 15.00uur met het programma.

PROGRAMMA
15.00-15.30: Latin workshop door Dudley
15.30-16.00: Vrijdansen met DJ Jarzino
16.00-17.30: Live band Masalsa
17.30-18.00: Vrijdansen met DJ Jarzino

Masalsa

Aanvang: 16.00u

De in 1994 opgerichte formatie Masalsa is een moderne latin band die de meest swingende Zuid Amerikaanse muziekstijlen ten gehore brengt. De bandleden (11 stuks) zijn grotendeels afkomstig uit Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. De naam Masalsa is een samensmelting van de woorden masala (hete kerrie) en salsa (saus). Masalsa staat dan ook garant voor een pittig en gevarieerd repertoire waarin o.a. Puerto Ricaanse, Cubaanse en Dominicaanse klanken de revue passeren. Masalsa beschikt over een ijzersterke blazerssectie, een dynamische ritmesectie en stralende vocalen waardoor het repertoire op een eigentijdse manier wordt uitgevoerd.

Volg deze artiest:

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda