Een selectie uit het werk van Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet Rotterdam presenteert in het Vondelpark Openluchttheater een voorstelling met nieuw werk, afgewisseld met een prachtig duet van de hand van artistiek directeur Ed Wubbe. De dansers die het duet ‘Risonanza’ uit Pas de Deux dansen zijn Ellen Landa en Filip Wagrodzki.

Nicole Caruana is een jonge talentvolle choreografe uit Buffalo, New York. Ed Wubbe ontdekte haar tijdens het Internationale Choreografen Concours in Hannover waar hij haar direct uitnodigde om een nieuw werk te creëren voor het gezelschap. Wubbe is onder de indruk van de originaliteit en vitaliteit van haar werk. Haar gebruik van muziek en bewegingstaal is onorthodox en voelt heel oorspronkelijk. Haar nieuwe werk wordt gedanst door zeven Scapinodansers.

Vorig seizoen toerde Scapino door Nederland met de voorstelling Pas de Deux. Op de kristalheldere muziek van pianist Michiel Borstlap is de voorstelling een pure dans- en muziekervaring. Scapino laat een aantal hoogtepunten zien, waaronder het acht minuten durende en bejubelde duet Risonaza.

TOF, op muziek van o.a. Fela Kuti, is een aanstekelijke choreografie met energieke en ontroerende scènes en veel subtiele humor. De jonge choreografe Nicole Caruana maakt dans waar je vrolijk van wordt. Inspiratiebronnen als jazz, ballroom, klassieke muziek en Walt Disney, leveren een kleurrijk geheel op. TOF gaat over jezelf kunnen zijn op een plek die nooit verandert. Met dat ideaal voor ogen beginnen zeven dansers aan hun reis.

Volg Scapino Ballet Rotterdam

Reserveren

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen! Je kunt dus altijd op de bonnefooi binnenlopen, maar je kunt ook een zitplaats reserveren. Voor 5 euro heb je gegarandeerd een fijne plek met mooi zicht op het podium.

Je kunt hieronder reserveren, en betalen bij aankomst in het Openluchttheater.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Reserveren kan maar voor een deel van onze zitplaatsen, en deze zijn allemaal al gereserveerd. Zorg dus dat je op tijd komt, dan zijn er misschien nog vrije stoelen of staplaatsen waar je niet voor hoeft te reserveren.

5.00Meer informatie

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Henny Jurriëns Stichting en Scapino Ballet
5.00
0 beschikbaar
Uitverkocht