Sanne Wallis de Vries maakte speciaal voor de Corona-tijd een nieuw programma: HEEL en dit zegt ze erover:

“Omdat ik mijn voorstelling Kom dit najaar niet zal kunnen spelen, ga ik de theaters langs met een heel nieuw uur: de interim-voorstelling Heel. Ik speel ‘m voor 100 mensen, of voor hoeveel mensen er dan in kunnen/mogen met anderhalve meter afstand.

Heel, mijn interactieve interim cabaretvoorstelling met o.a. stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van (lokale) beroemdheden. Maar het publiek is hoofdgast! “

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en afrekenen, reserveringskosten bedragen 7,50 euro per stoel. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

7.50Meer informatie

Uitverkocht
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
19.30u - Sanne Wallis de Vries
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht