Robyn Florence

Zangeres, songwriter en producer Robyn Florence is geboren in het Verenigd Koninkrijk en opgegroeid in Nederland. Ze staat bekend om haar kalmerende, soulvolle stem.

Op haar eerste EP ‘Rêverie-show’ als solo-artiest verkent ze ervaringen van isolatie, liefde en vrijheid. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te gaan op deze dromerige reis.

Sono

Een live set up act met long time producer oopkes waarin het publiek wordt meegenomen op reis met dromerige en zwoele nummers over liefde en verraad, variërend van dream pop, indie tot alternative R&B.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Vanguard

Voor Nederlandse artiesten in de genres soul, hiphop, RnB en jazz is het moeilijk om zich te ontwikkelen tot professionele muzikant omdat de muzikale keten binnen deze genres gaten kent. Zo ligt de muziek die zij maken niet op de radar van ESNS, en wordt het niet tot nauwelijks gedraaid op de radio waardoor ze weinig publiek bereiken. Het platform Vanguard brengt artiesten en ideeën bij elkaar, creëert een ecosysteem voor de ontwikkeling van deze genres en organiseert showcases om artiesten en publiek bij elkaar te brengen.

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

zondag 4 juni
zondag 11 juni
zaterdag 17 juni
Terug naar de agenda