Ricciotti Ensemble

Het Ricciotti ensemble viert deze zomer haar 51-jarig bestaan.
Wat in 1970 begon als ensemble zonder dirigent groeide in een halve eeuw uit tot een voltallig orkest met de missie overal en voor iedereen te spelen. Deze zomer vieren ze het gouden jubileum met een spetterende zomertour met internationaal gelauwerd violist en componist én oud-concertmeester Tim Kliphuis. Op het repertoire staat feestmuziek in alle genres, roemruchte Ricciotti-composities uit het verleden van Willem Breuker, Jurriaan Andriessen en Chiel Meijering en nieuw werk van Tim Kliphuis, Leonard Evers en Micha Hamel.

Volg Ricciotti Ensemble

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren. Hier zijn bij het optreden van het Ricciotti Ensemble geen kosten aan verbonden. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

0.00Meer informatie

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ricciotti Ensemble - 11.30u
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht