We gaan weer Buitenspelen!

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! In samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater presenteren wij Buitenspelen voor de GRAP. Deze zomer hebben we weer een viertal geweldige middagen in het park gepland staan. Zonder hekken en verplichte zitplaatsen, Buitenspelen voor de GRAP is dit jaar weer vrij toegankelijk! Op 2e Pinksterdag trappen we het seizoen in het Vondelpark af met een heuze festival dag. Op het programma: NONCHELANGE, néomí, The Sunset Society, Roets en Cocobolo

NONCHELANGE
NONCHELANGE is de leukste act van Nederland. NONCHELANGE combineert volgens NONCHELANGE indie, pop en rap wat resulteert in een duidelijke eigen signatuur vindt NONCHELANGE. Begin dit jaar bracht zijn debuutalbum ‘Muziek voor de Luisteraar’ uit waarop hij zijn soms absurdistische, soms narcistische maar vaak luchtige kijk op de vaak harde realiteit van het leven reflecteert. Zelf bekroonde NONCHELANGE het album tot ‘’het beste Nederlandstalige indiepop album ooit’’ – en niet zonder reden want zijn album werd ontvangen met tal van lovende recensies. NONCHELANGE was afgelopen én dit jaar zelfbenoemd winnaar van Noorderslag en zijn album release tour door Nederland én België begin 2023 was nagenoeg uitverkocht. Ook stond hij op onder andere Paaspop, Wildeburg en Into The Woods.

néomí
néomí is de bijnaam voor folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Ben Howard, Bob Dylan, Phoebe Bridgers, The Paper Kites en Novo Amor, schrijft ze authentieke verhalen ondersteund door dromerige folklandschappen. Na een minder succesvol avontuur met pianolessen, is het schrijven van liedjes is haar tweede natuur geweest sinds ze voor het eerst de gitaar oppakte. Ondertussen is debuut-EP ‘before’ uit waarin je wordt meegenomen in het muzikale dagboek van néomí, waarin ze haar mijmeringen en herinneringen op een eerlijke manier deelt.

The Sunset Society
Verloren klanken van de zomer verpakt in aanstekelijke melodieën.

The Sunset Society neemt je mee op reis naar de zonnige stranden van Californië in de jaren 60. Sunshine pop/psychedelische pop met surf invloeden en meeslepende harmonieën. Zoetsappige liefdesliederen met galmende gitaren zullen je doen wegdromen naar de beste zomer van je leven.

Roets
Roets is een veelzijdige artiest met een uitzonderlijk gevoel voor melodie en meeslepende muzikale producties. Roets – Cyrano Kout – is één van de unieke artiesten in de moderne Nederlandse muziekscene. Hij staat bekend om zijn persoonlijke lyrics, waarin hij moeiteloos schakelt tussen rauwe woorden en hoopvolle, filosofische lines. Zijn muziek is een combinatie van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en soul.

Cocobolo
Cocobolo maakt muziek met instrumentale thema’s en songtitels die tot de verbeelding spreken en klinken als een combinatie van old-school funk, psychedelische rock en surf. Cocobolo vindt dat muziek niet alleen iets is waar je naar luistert, muziek is ook iets visueels. Daarom schrijft de band alle songs met een beeld als beginpunt. Dit beeld wordt samen met het liedje een verhaal, alsof het een korte film zou zijn. Visualiseer een achtervolging, een avondwandeling in het bos of een regendans. De verbindende factor tussen alle verschillende songs: je voorstellingsvermogen leeft helemaal op.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda