Kom in actie voor het klimaat!

Op zaterdag 14 september vindt in het Vondelpark The Raindance Project plaats. The Raindance Project is een wereldwijd muziekevenement van Justdiggit, dat gelijktijdig plaatsvindt in Kenia, Tanzania en Nederland om samen in actie te komen voor het klimaat. The Raindance Project gelooft dat muziek een cruciale rol kan spelen bij het verspreiden van de boodschap over het vergroenen van onze planeet.

Een indrukwekkende line-up van artiesten, wetenschappers, bekende en onbekende Nederlanders komen in actie; zoals André Kuipers, Aafke Romeijn, Akwasi, Bokoesam, De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, Naaz, Cut_ en velen meer. Het programma loopt van 12.00 tot 20.30 uur. De dag wordt gepresenteerd door Tess Milne, Floortje Dessing, Shamiro van der Geld en Harm Edens.

Radio 3FM ondersteunt The Raindance Project in Nederland en zal het evenement gedeeltelijk uitzenden vanuit een mobiele studio in het Vondelpark. Tijdens de dag zal met een live verbinding contact worden gelegd met de concerten in Kenia en Tanzania.

Het programma en de concerten vinden plaats in het Vondelpark Openluchttheater, de 3FM studio is te vinden op de Picassoweide waar eveneens een scherm staat waarop de concerten, interviews en livestreams te volgen zijn.

www.theraindanceproject.org

Volg The Raindance Project

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda