Nederlands Dans Theater

Het Nederlands Dans Theater is een van ‘s werelds toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen. Vandaag voert het Nederlands Dans Theater 2 het veelgeprezen stuk “Ten Duets on a Theme of Rescue” van Crystal Pite op. De Canadese chroreografe Pite geeft met dit stuk haar kijk op het thema ‘redding’, waarbij ze beelden die redding oproepen, verweefde in elk van de tien duetten.

‘I love the word “rescue”. It captures a whole story in a single word. Similarly, the body can convey narrative through the simplest of actions.’- Crystal Pite

Volg deze artiest:

Niek Wagenaar

Bosbranden, modderstromen en orkanen. We duwen de aarde tot haar grens, putten haar uit in de wetenschap dat er eens een einde aan zal komen. Ondanks de duidelijke signalen dat verandering nodig is, gebeurt er maar weinig. De menselijke zucht naar comfort lijkt te sterk, zelfs in afwachting van het einde van de wereld.

We beelden vaak genoeg in hoe het zal verlopen: een oorverdovende knal terwijl de aarde plots onder je wegvalt of een vlammenzee die ons allen in één klap overspoelt. Maar wat blijft er over wanneer de storm is gaan liggen? Als het gruis is neergedaald, zal het leven dan weer opkruipen?

‘After All’ speelt zich af in de grimmige werkelijkheid nadat de wereld hoe wij hem kennen is opgehouden te bestaan. In deze dansvoorstelling van dertig minuten worstelen vier personages met de plotselinge omslag van overvloed naar schaarste en met gevoelens als schuld, verlies en eenzaamheid.

Volg deze artiest:

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar