Nationale Opera & Ballet ‘Hup Herman!’ (3+)

Voorleesopera naar het boek van Yvonne Jagtenberg
Herman het hangbuikzwijn houdt niet van wedstrijdjes. Dat vindt hij maar gedoe. De kippen kakelen juist elke ochtend om het hardst wie de eerste is, de beste, de snelste. Op een dag heeft Herman er genoeg van. Hij zal ze eens laten zien wie er de snelste is. Alle dieren moedigen hem aan. Maar is dat eigenlijk wel zo belangrijk, winnen of verliezen?

Het Veterstrikconcert (4+)

De Grote Haay presenteert met Het Veterstrikconcert een echt popconcert voor iedereen die zijn veters al kan strikken, of dat nog moet leren. De voorstelling zit bomvol bekende kinderliedjes als ‘In een groen knollenland’ en ‘Op een grote paddenstoel’, maar bevat ook nieuwe nummers als ‘Strontvlieg’, geschreven door Mark Haayema. Tussen alle vrolijke liedjes door worden er verhalen en gedichten voorgedragen.

Workshops & DJ Robin Jay

Tussen en na afloop van de voorstellingen zijn er speciale workshops voor kinderen, waar iedereen aan mee mag doen. De workshops worden gegeven door ervaren theaterdocenten. En kom dansen bij DJ Robin Jay op de leukste hiphop, house, latin, disco, dancehall en meer.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze voorstellingen vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda