Finale Mooie Noten 2023

Op het Vondelpark Openluchttheater vindt de finale van Mooie Noten plaats, dit is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en de muziekindustrie. Eerdere winnaars zijn onder andere Juliet, Melle, Susann., Meis, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming.

De finalisten van Mooie Noten 2023 zijn: Kaya, Janna Baerends en Neko. Daarnaast zie je gastoptredens van Faela en Celine Cairo.

De finalisten:

Neko

Neko is het slaapkamerproject van Robin de Geus waarin hij liedjes schrijft over het op je bek gaan op de weg naar volwassen worden, doen alsof het goed gaat en de onzinnigheid van het ophouden van een opgeblazen ego. Pijnlijke waarheden verteld in bitterzoete en avontuurlijke indie-pop liedjes.

Kaya

Met haar nummers creëert Kaya een bitterzoete oceaan vol liedjes over liefde, depressie, ego, familie en religie. Een plek waar haar liedjes troost kunnen bieden aan haar publiek en iedereen iets minder eenzaam kunnen maken. Kaya werkt aan haar debuut-EP, getiteld “The belly of the whale”, die naar verwachting begin 2024 uitkomt.

Janna Baerends

Janna Baerends is een jonge verhalenverteller die je oren spitst met haar geladen songs. Haar gedachten en gevoelens vinden weerklank in haar gitaar- en pianospel en warme zangstem. Geïnspireerd door songwriters uit de jaren zeventig, vermengt ze pop, jazz en folk op geheel eigen wijze. Op dit moment schrijft ze aan haar eerste release.

Met gastoptredens van:

Celine Cairo

Celine Cairo’s liedjes zouden moeten komen met een waarschuwing. Vanaf de eerste luisterbeurt trekt de Nederlandse verleidster je aan met betoverende vocalen en atmosferische betovering. Duik dieper in de poëtische beschrijvingen van de strijd tussen duisternis en licht, van de natuur die van de planeet verdwijnt, van vrouwelijkheid en haar eigen worstelingen met de geestelijke gezondheid zullen je hopeloos verslaafd maken.

Faela

Singer-songwriter Faela werd ontdekt door Ilse DeLange toen ze de finale van The Voice Kids behaalde. Daar was ze de eerste kandidaat ooit die twee van haar eigen nummers speelde tijdens de show. Faela heeft het podium gedeeld met o.a. Ilse DeLange en Suzan en Freek en stond in het voorprogramma van Maan.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda