Merijn Scholten

Micha Wertheim noemde hem “De Grappigste man op Instagram”. Een behoorlijke prestatie voor iemand die een jaar geleden nog niks van social media moest hebben. Maar nood brak wet en hij sleepte met zijn viral-filmpjes menigeen de lockdown door.

En nu dus eindelijk gewoon weer live, in het Vondelpark Openluchttheater.

Kasper van der Laan | Summer of ’21

Lid van Comedytrain, publiekswinnaar Leids Cabaret Festival 2018 en hét Comedytalent van 2019. Kasper van der Laan dus. Kent u hem nog?
Vanaf september staat Kasper weer in het theater met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo die hij door corona voortijdig moest afbreken. Tijdens zijn coronajaar zat Kasper echter niet stil en maakte hij de voorstelling De Weg Naar SuccesGeluk, waarin hij zich ontpopte als ware zelfhulpgoeroe.

Vanavond is Kasper terug met nieuwe gedachten en verhalen uit zijn absurde en onvoorspelbare brein. Met een beetje geluk deelt hij ook nog een aantal verhalen uit 1 Kilo én komen er nog een aantal wijze levenslessen uit de SuccesGeluk leer voor (on)persoonlijke groei voorbij. Het wordt sowieso een inspirerende avond! Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Volg Merijn Scholten | Kasper van der Laan

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en een kleine bijdrage per stoel afrekenen. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

8.50Meer informatie

Uitverkocht
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Merijn Scholten | Kasper van der Laan - 21.15u
8.50
0 beschikbaar
Uitverkocht