Martijn Koning

Martijn probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens de Corona. Maar mèn wat is dat moeilijk. Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest.

Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af.

Raoul Heertje

Raoul Heertje is o.a. bekend van pogingen Raoul Heertje te zijn. Geen betere plek dan het comedypodium om nieuwe vragen te vinden op oude antwoorden.
Nou ja, misschien zijn er betere plekken.
Maar niet één waar hij zo van houdt. En waar pretentieuze zinnetjes over ‘vragen en antwoorden’ mooier kapot vallen.
Hopelijk verheugen jullie je net zo als hij.

Volg Martijn Koning | Raoul Heertje

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en een kleine bijdrage per stoel afrekenen. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

8.50Meer informatie

Uitverkocht
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Martijn Koning | Raoul Heertje - 21.15u
8.50
0 beschikbaar
Uitverkocht