MAN II CO – Op een onbewoond (6+)

Drie vreemden staan op een onbewoond eiland, maar dan zonder zand, zon of zee. Op Een Onbewoond dus. Op deze avontuurlijke plek gaan ze samen op onderzoek uit, maar komen vooral zichzelf tegen.

Met Op een onbewoond brengt danscollectief MAN || CO een ode aan de verlegen, enthousiaste, impulsieve, tactische of iets minder tactische innerlijke ontdekkingsreizigers. Een ontdekkingstocht vol zeker weten, immens twijfelen, lachen en ongemak. Want jezelf zijn; hoe doe je dat eigenlijk?

MAN || CO maakt theatrale dansvoorstellingen die met één been in een fantasiewereld en één been in de actualiteit staan. Met energie, humor en lichtheid snijdt het collectief sociaal maatschappelijke thema’s aan waarin expressieve personages bewegen die even absurd als herkenbaar zijn.

Jeff Heijne & Romina Toroz – Reflejos del Alma (4+)

De (kinder)voorstelling Reflejos del Alma, ook wel reflecties van de ziel, gaat over een van de belangrijkste aspecten binnen de flamenco: het voelen van diepe, sterke emoties en deze delen met je naasten door middel van muziek en dans. Daarbij is vooral hoe je je voelt in het moment heel belangrijk, want als je samenspeelt en je begrijpt instinctief elkaars gevoelens, dan kunnen er in de interactie hele bijzondere momenten ontstaan. Danseres danseres Romina Toroz en gitarist Jeff Heijne gaan op zoek om deze mystieke en bijna ongrijpbare Duende te (her)beleven!

Extra leuk: aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen een workshop volgen waarbij ze op het podium mogen dansen!

Workshops & DJ Robin Jay

Tussen en na afloop van de voorstellingen zijn er speciale workshops voor kinderen, waar iedereen aan mee mag doen. De workshops worden gegeven door ervaren theaterdocenten. En kom dansen bij DJ Robin Jay op de leukste hiphop, house, latin, disco, dancehall en meer.

Direct na de eerste voorstelling is er een speciale theaterworkshop over op reis gaan. Kom lekker mee doen! Na de tweede voorstelling is er er een dansworkshop van een heuse Flamenco danseres op het podium met live muziek, dans en beweeg mee! In de workshophoek kun je aan de slag met het maken van je eigen paspoort. We zien je graag!

Kom binnenwandelen!

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze voorstellingen vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda