De downtown-editie van het Kwaku Summer Festival is terug met DJ Orlando!

DJ Orlando warmt je op voor een fantastische zomer in het Openluchttheater, én voor het grote Kwaku festival in Zuid-Oost in juli en augustus. En er zijn te gekke optredens van de lekkerste bands.

14.00-21.00 uur: DJ Orlando

De latinklanken van de feestnummers van DJ Orlando zorgen ervoor dat jij je heupen niet stil kunt houden! En hij heeft de beste live-acts bij zich:

15.00 uur: Explicit

Deze R&B/pop band van Jasmin-Ann, Denzel van Gemert en David Gemerts, mixt en matcht verschillende culturen en muziekstijlen. Covers én eigen nummers.

17.00 uur: Combé

Swingen op tropische, Caribische klanken, dance classics, nostalgische meezingers en Surinaamse muziek, Combé doet het allemaal. Feest! Dansen!

19.00 uur: Passion

Deze ‘Urban Kawina’ band mixt alles door elkaar: merengue, zouk, bachata, en Nederpop. Ze stonden eerder op o.a. Zsa Zsa Su, Zomercarnaval, KASSAV’ live, Kwaku en BakkaNa.

 

Natuurlijk wordt er ook goed gezorgd voor de innerlijke mens: je kunt heerlijk eten bij de Javaanse, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse eetstalletjes. Wees op tijd, want het belooft gezellig druk te worden!

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda