Kwaku DownTown 

Begin deze zomer goed met het Kwaku DownTown Festival in het Vondelpark Openluchttheater. De plek in hartje Amsterdam waar je kunt genieten van de onvervalste Caribische swag en de Surinaamse keuken met de beste rotis, barra’s, moksi en schaafijs.

DJ ORLANDO
Koning van de Dance Classics, Eclectic scene en Rhythm & Blues. Orlando combineert moderne urban en pop met classics, maar ook houseplaten en clubbangers. Hij is een van de weinige dj’s die vrijwel moeiteloos een set van maar liefst zes (!) uur kan doen. Orlando heeft meerdere dj-battles op zijn naam staan en won tweemaal het Nederlands Kampioenschap ‘Doordraai’ van de Avro, als jongste dj ooit. Orlando weet zijn weg in de Amsterdam Arena, Afas Live, Ahoy, het Gelredome, Paradiso en de Melkweg. ‘Blows the roof off’ in voorprogramma’s van Beyoncé, Rihanna, Shakira, Mariah Carey, En Vogue, Mary J. Blige, Tina Turner, The Backstreet Boys, Lionel Ritchie, Chris Brown, Keith Sweat en Enrique Iglesias.

Dei.3avu
Dei.3avu (spreek uit déjà vu) is een 7-koppige band uit Amsterdam. De band bestaat uit een groep vrienden, die dezelfde liefde voor muziek delen. Deze autodidactische bandleden zijn creatief blijven groeien en zijn zo begonnen met het schrijven en componeren van eigen muziek. Vrij vertaald betekent het woord “déjà vu” reeds gezien of reeds ervaren, maar dat geldt niet altijd voor de eigenzinnige sound van Dei.3avu. In hun muziek vind je invloeden vanuit Reggae, Dancehall en Hip Hop, maar met een geheel eigen twist.

GUILLY KOSTER & CONVOI RESEARCH ARCHESTRA
Muzikant, programmamaker, presentator en acteur Guilly Koster presenteert zijn  nieuwste allround band Convoi Research Archestra. Jazz, funk, reggea en blues van deze Nederlands Surinaamse formatie.

KanKantrie
Kankantrie staat garant voor een uurtje swingende kaseko, dé Surinaamse dansmuziek en een fantastische mix van creoolse bigi-poku en Caribische calypso.

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda