Kwaku DownTown Summer Festival

Eindig deze zomer goed met het Kwaku DownTown Festival in het Vondelpark Openluchttheater. De plek in hartje Amsterdam waar je kunt genieten van de onvervalste Caribische swag en de Surinaamse keuken met de beste rotis, barra’s, moksi en schaafijs.

14.00 – 15.00  DJ Orlando
15.00 – 16.00  Ruskey
16.00 – 17.00  DJ Orlando
17.00 – 18.00  Super Natural Selection
18.00 – 19.00  DJ Orlando
19.00 – 20.00  Poku Prisiri
20.00 – 21.00  DJ Orlando

DJ Orlando

Koning van de Dance Classics, Eclectic scene en Rhythm & Blues. Orlando combineert moderne urban en pop met classics, maar ook houseplaten en clubbangers. Hij is een van de weinige dj’s die vrijwel moeiteloos een set van maar liefst zes (!) uur kan doen. Orlando heeft meerdere dj-battles op zijn naam staan en won tweemaal het Nederlands Kampioenschap ‘Doordraai’ van de Avro, als jongste dj ooit. Orlando weet zijn weg in de Amsterdam Arena, Afas Live, Ahoy, het Gelredome, Paradiso en de Melkweg. ‘Blows the roof off’ in voorprogramma’s van Beyoncé, Rihanna, Shakira, Mariah Carey, En Vogue, Mary J. Blige, Tina Turner, The Backstreet Boys, Lionel Ritchie, Chris Brown, Keith Sweat en Enrique Iglesias.

 

Ruskey met band

Ruskey is een veelzijdige artiest, muzikant en producer uit Amsterdam. Ruskey (Desai Breeveld) is met een vader die gitarist, componist en producer is, een moeder die zingt en schrijft en grootouders die allemaal op het podium hebben gestaan, van kleins af aan omringd door mensen die zijn passie voor muziek delen. Met zijn 4-koppige band wil hij de feel en love van de jaren 80 tot 2000 terugbrengen in een hedendaagse r&b vertolking.

Super Natural Selection

Super Natural Selection is een Nederlandse roots reggae band met een Surinaamse kern. De vaste leden maken al sinds 2002 samen muziek en spelen alleen eigen nummers, hoofdzakelijk in het Engels en Sranang Tongo. Onlangs nog op Reggae Lake in het Gaasperplaspark, nu op Kwaku DownTown in het Vondelpark Openluchttheater.

Poku Prisiri

Clide is bandleider van Bazuinkoor Tradocaz, authentieke Surinaamse kasekomuziek. Met zijn band Poku Prisiri houdt hij zich minder aan muzikale grenzen tussen latin, reggae en kaseko en staat zij garant voor een feestelijke afsluiting van Kwaku DownTown.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda