Kody Chambers

Hier kun je binnenkort meer info vinden over dit optreden.

Simeon

Simeon (voorheen bekend als B. Fisher) is een rapper/zanger die bekend staat om zijn unieke en soulvolle hiphopsound. Zijn teksten zijn vaak als een spiegel voor hemzelf en gaan vaak over zelfheling, liefde en het vinden van jouw eigen pad. Tijdens zijn optreden neemt Simeon je mee op een reis vol energie en bouncy beats.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Vanguard

Voor Nederlandse artiesten in de genres soul, hiphop, RnB en jazz is het moeilijk om zich te ontwikkelen tot professionele muzikant omdat de muzikale keten binnen deze genres gaten kent. Zo ligt de muziek die zij maken niet op de radar van ESNS, en wordt het niet tot nauwelijks gedraaid op de radio waardoor ze weinig publiek bereiken. Het platform Vanguard brengt artiesten en ideeën bij elkaar, creëert een ecosysteem voor de ontwikkeling van deze genres en organiseert showcases om artiesten en publiek bij elkaar te brengen.

Deze voorstellingen vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda