Kim Schuddeboom

Kim Schuddeboom (1985) is lid van Comedytrain en speelt regelmatig samen met collega’s als Ronald Goedemondt en Henry van Loon. Dit voorjaar zag je haar tv-debuut bij de Avondshow Stand-ups (NPO3). Na de zomer start ze met het try-outen van eerste avondvullende stand-up show Ongeschreven. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?

Volg deze artiest:

Brigitte Kaandorp

De Koningin van het Nederlands cabaret, komt naar het Vondelpark openluchttheater!

Ooit, in de jaren tachtig van de vorige eeuw, trad ze al in het park op, met haar nicht Gonny, als de wereldberoemde ‘Retirettes’. Na 40 jaar op de planken is haar ster nog immer rijzende. Maar het Vondelpark zal ze nooit vergeten. Daarom keert zij regelmatig terug om er de sterren uit de openlucht te zingen. Brigitte brengt haar favoriete muzikanten mee en het belooft een ouderwets vrolijke avond te worden, met alle bekende hits, maar ook met ruimte voor verzoeknummers. Komt allen!

Volg deze artiest:

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kim Schuddeboom | Brigitte Kaandorp
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht