Be Present Party

Tijdens de Be Present Party van Keren Rosenberg, nodigt de choreograaf je uit om mee te doen en alles van je af te schudden! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is comfortabele kleding, een open hart en lichaam om te bewegen en bewogen te worden!

“Imagine us coming together, claiming our space under the open skies.
We are present, expanding beyond the boundaries of our skins.
The space is there for us to BE and connect from within.
The breathing sound of the music is gradually revealing the beats of our hearts,
Unmasking the groove inside our flesh,
Bounce inside our feet is calling the inner dance to come out and play.”

Performance artist – Choreographer, Coach, and founder of the BodyHouse method, Keren Rosenberg in collaboration with Vondelpark OpenLucht theatre are inviting you into a physical, ritualistic, and energetic journey. To communally form a temporary dancing tribe through our shared presence and dancing spirits.

Kom binnenwandelen!

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk omdat het publiek gevraagd wordt om mee te doen met de Be Present Party. Je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze voorstellingen vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar