Junior Company danst premières in Unboxing Ballet.

De Junior Company van Het Nationale Ballet danst in 2019 een nieuw tourneeprogramma getiteld Unboxing Ballet. Het programma bestaat uit maar liefst zes balletten waaronder twee wereldpremières en twee balletten die nieuw zijn op het repertoire van de Junior Company.

De Junior Company bestaat uit twaalf, jonge supertalenten en is dé springplank voor jonge dansers die ook meedansen in de grote klassieke balletten van Het Nationale Ballet.

Choreografieën
Paquita Suite – Rachel Beaujean (naar Marius Petipa)
What Got You Here – Daniela Cardim
Fuse – Charlotte Edmonds

WITHDRAWN – Milena Sidorova
Embers – Ernst Meisner
Mesmer – Wubkje Kuindersma

Reserveren

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen! Je kunt dus altijd op de bonnefooi binnenlopen, maar je kunt ook een zitplaats reserveren. Voor 5 euro heb je gegarandeerd een fijne plek met mooi zicht op het podium.

Je kunt hieronder reserveren, en betalen bij aankomst in het Openluchttheater.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Reserveren kan maar voor een deel van onze zitplaatsen, en deze zijn allemaal al gereserveerd. Zorg dus dat je op tijd komt, dan zijn er misschien nog vrije stoelen of staplaatsen waar je niet voor hoeft te reserveren.

5.00Meer informatie

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Nationale Ballet Junior Company
5.00
0 beschikbaar
Uitverkocht