Judy Blank | Figgie | Future Husband

Judy Blank, de getalenteerde singer-songwriter uit Utrecht, komt samen met Figgie en Future Husband naar Vondelpark Openluchttheater. Met haar eigenzinnige mix van indiefolk, americana en rock ‘n roll heeft ze al menig hart veroverd. In 2019 was ze de eerste Nederlandse artiest die optrad op het showcasefestival Americanafest in Nashville en debuteerde ze op SXSW in Austin. Bereid je voor op de jaren 80 synthesizers, elektrische gitaren en harmonieën van een stel goed geklede jongens die niet bang zijn om vuige sixties-rock te spelen.

Figgie
Figgie is een Nederlandse indiepopband die hun speelse karakter combineert met een sterke artistieke visie en een doe-het-zelf mentaliteit. Ze halen inspiratie uit de internationale indiescene en hebben opgetreden op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Oerol.

Future Husband
Adura Sulaiman, voormalig bandlid van Sofie Winterson en Feng Suave, richt zich op haar soloproject Future Husband. Haar muziek gaat over het verwerken van een liefdesbreuk en bevat instrumentale scènes met gitaren, drums, bas en synths. Haar eerste single, Ritual, kwam uit in oktober 2021.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda