Houtje Touwtje Festival

Kom met de hele familie naar de Houtje Touwtje festivalmiddagen in het Vondelpark Openluchttheater! Tijdens dit openluchtfestival is theater en dans overal; op het podium, op het plein en de dansers hangen zelfs ondersteboven in de bomen van het park. We nodigen je uit om mee te dansen, rennen, spelen, bouncen, ontdekken, maken en lekker ijsjes te eten in het gras. 

Houtje Touwtje Festival is speciaal voor jeugd, én speciaal voor iedereen met jeugdigheid in de benen. Optredens van professionele dansers, acteurs en muzikanten. Workshops en activiteiten door acteurs, wetenschappers, modeontwerpers en theaterdocenten. Voor ieder wat wils.

Iedere maand een speciale editie vol optredens en activiteiten:
Zaterdag 11 juni, 16 juli en 20 augustus 15.00-18.30u

MAN II CO
Boom goes the dynamite (6+)

Aanvang: 15.00u

Boom goes the dynamite is een energieke dansvoorstelling over aandacht kapen, omdat MAN || CO merkt dat dat constant gebeurt. Hoe vaak per dag gaat je aandacht naar notificaties, je socials, reclames of gesponsorde berichten? Of raken we verdwaald in whatsappjes, grappige memes (zit je in een neerwaartse spiraal, hier een paard in een sandaal) terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Voordat je het weet ben je weer afgeleid en ben je even je doel uit het oog verloren. Maar wat is een wereld zonder afleiding? En hoe kan je afleiding naar je eigen hand zetten? Rechtstreeks op je doel af is toch ook maar saai?

Volg deze artiest:

Kruidkoek
Muziekmagnetron

Aanvang: 16.30u

Kruidkoek geeft je in De Muziekmagnetron een inkijkje in het bestaan van een échte band. Ze experimenteren volop, steeds op zoek naar het ultieme recept. Want welke ingrediënten heb je precies nodig om samen muziek te maken?

De Muziekmagnetron is een vrolijke en energieke familievoorstelling. Dans, klap en zing je mee?

Volg deze artiest:

DJ Ziggy

Aanvang: 17.00u
Dans alsof je leven er vanaf hangt! Haal je beste moves uit de kast en ook je lekkerste discodanspak: we gaan met de voetjes van de vloer met deze te gekke DJ!

Deze programma's vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda