Houtje Touwtje Festival

Kom met de hele familie naar de Houtje Touwtje festivalmiddagen in het Vondelpark Openluchttheater! Tijdens dit openluchtfestival is theater en dans overal; op het podium, op het plein en de dansers hangen zelfs ondersteboven in de bomen van het park. We nodigen je uit om mee te dansen, rennen, spelen, bouncen, ontdekken, maken en lekker ijsjes te eten in het gras. 

Houtje Touwtje Festival is speciaal voor jeugd, én speciaal voor iedereen met jeugdigheid in de benen. Optredens van professionele dansers, acteurs en muzikanten. Workshops en activiteiten door acteurs, wetenschappers, modeontwerpers en theaterdocenten. Voor ieder wat wils.

Iedere maand een speciale editie vol optredens en activiteiten:
Zaterdag 11 juni, 16 juli en 20 augustus 15.00-18.30u

Plan d-
Boom (4+)

Aanvang: 15.00u

Dans, acrobatiek, live muziek en onverwachte ontmoetingen nemen je mee in een wandeling vol fantasie en humor. Boom is een spannende meedoe- en ontdekkingstocht door de wereldvan de bomen, over verbinding en saamhorigheid, over respect en sterk staan bij tegenslag.

Volg deze artiest:

BonteHond
Red de Wereld (6+)

Aanvang: 17.00u

Een show vol boze bloemen en bedroefde bijtjes om het goede voorbeeld te geven. Want met showdansen en ingeleefde ballads gaan we de wereld redden. Een voorstelling over of het ook anders kan. Over de impact van liedjes over moeilijke dingen en dansjes over iets waar je toch niks van snapt. Vol bangmakerij en goede bedoelingen en glitterig amusement.

Volg deze artiest:

DJ Ziggy

Aanvang: 17.30u

Dans alsof je leven er vanaf hangt! Haal je beste moves uit de kast en ook je lekkerste discodanspak: we gaan met de voetjes van de vloer met deze te gekke DJ!

Deze programma's vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda