Houtje Touwtje Festival

Kom met de hele familie naar de Houtje Touwtje festivalmiddagen in het Vondelpark Openluchttheater! Tijdens dit openluchtfestival is theater en dans overal; op het podium, op het plein en de dansers hangen zelfs ondersteboven in de bomen van het park. We nodigen je uit om mee te dansen, rennen, spelen, bouncen, ontdekken, maken en lekker ijsjes te eten in het gras. 

Houtje Touwtje Festival is speciaal voor jeugd, én speciaal voor iedereen met jeugdigheid in de benen. Optredens van professionele dansers, acteurs en muzikanten. Workshops en activiteiten door acteurs, wetenschappers, modeontwerpers en theaterdocenten. Voor ieder wat wils.

Iedere maand een speciale editie vol optredens en activiteiten:
Zaterdag 11 juni, 16 juli en 20 augustus 15.00-18.30u

Theatergroep Dender
Kantoorvlieg (4+)

Aanvang: 15.00u

Tussen ordners, bureaustoelen en ratelende printers stuiten twee mannen op onverwacht bezoek. Een paar glimmende oogjes loeren uit een propje papier, harige pootjes rennen over het bureau. De kantoormannen gaan
de strijd aan met hun grimmige visite, maar raken hun zelfbeheersing en stropdassen volledig kwijt.

Volg deze artiest:

Het Kleine Theater
Roodkapje (3+)

Aanvang: 16.15u

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet. Ze besluit het eens helemaal anders te doen: ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.

Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf. Had ze maar nooit een ander pad gekozen.

Volg deze artiest:

DJ Ziggy

Aanvang: 17.00u
Dans alsof je leven er vanaf hangt! Haal je beste moves uit de kast en ook je lekkerste discodanspak: we gaan met de voetjes van de vloer met deze te gekke DJ!

Deze programma's vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda