Gallowstreet!

Hard-hitting brass band Gallowstreet is terug met hun derde album Our Dear Metropolis, een hommage aan Amsterdam en alle Amsterdammers. Met Our Dear Metropolis stellen ze de vraag ‘van wie is de stad?’ en laten ze een tegengeluid horen tegen het toerisme dat de stad overspoeld, locals die door hoge huren de stad uit worden gedreven en de privatisering van onze publieke ruimte.

Verwacht een explosief, positief, energiek optreden met trance, hip-hop grooves, en big band swing.

Volg Gallowstreet

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en een kleine bijdrage per stoel afrekenen. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

8.50Meer informatie

Uitverkocht

Deze artiest treedt twee keer op:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gallowstreet - 14.30u
8.50
0 beschikbaar
Uitverkocht