EUT

EUT, de Amsterdamse formatie, zal optreden in het Vondelpark Openluchttheater. Op hun derde album, Be My Reactor, zoekt de band de diepte op. Tijdens het grootste deel van de coronapandemie werden ze geïnspireerd om zich te richten op hun persoonlijke omgeving. Het album, dat op 1 september 2023 uitkomt, is volledig zelf geproduceerd en heeft een meer schemerachtig geluid dan hun eerdere zonnige landschappen. Hoewel ze donkere thema’s aankaarten, blijft de puurheid van het schrijven behouden. De band heeft geëxperimenteerd met nieuwe instrumenten en nam de tijd om de liedjes te arrangeren en op te nemen in hun oefenruimte. Be My Reactor gaat over dieper luisteren, dingen laten bezinken en volwassen worden, met de onbezonnenheid die we van EUT gewend zijn. Het album is een moedige uitdrukking van persoonlijke problemen en een poging om taboes te doorbreken.

 

Kids With Buns

Kids With Buns is de band van Marie van Uytvanck en Amber Piddington. Met sfeervolle gitaren en een androgyne stem creëren ze intieme, melancholische indiepop. Live zorgt de dynamiek tussen de twee voor een intense beleving van hun tracks. Dit gaat ook niet onopgemerkt. In hun eerste bestaansjaar schopten ze het al tot de halve finale van Humo’s Rock Rally 2020. Onlangs tekende het duo bij V2 Records Benelux en werd door Studio Brussel geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2021.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

V2 Presents

V2 Records is een onafhankelijk platenlabel dat de meest fantastische artiesten op hun roster heeft staan. Van de Nederlandse pareltjes Jungle By Night en Darlyn tot wereldwijde grootheden als Moby, Mumford & Sons en Kaiser Chiefs – ze hebben het allemaal! V2 Records presenteert vandaag EUT en Kids With Buns op het Vondelpark Openluchttheater.

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda