De Keet

De Keet vertegenwoordigt zowel bekende cabaretiers als aanstormend talent. Op zaterdag 27 augustus staan Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Kim Schuddeboom en Jasper van der Veen in De Keet line-up, met Diederik Ebbinge als presentator.

Volg deze artiest:

Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain, won in 2003 Cameretten en werd in 2008 uitgeroepen tot Neerlands Hoop. In 2021 ging Ronald zijn theaterprogramma Numero Uno op televisie in première en dit jaar knetteren De Sluipschutters weer. Op dit moment speelt Ronald try-outs van zijn achtste show Met knielende knikjes.

Volg deze artiest:

Henry van Loon

Henry van Loon werd in 2008 lid van de Comedytrain en debuteerde in 2011 als cabaretier met De Henry van Loon Entertainment Show. Landelijke bekendheid volgde met zijn genadeloze optreden in The Roast of Giel Beelen en met zijn rol als Volkert in de hitserie De Luizenmoeder. Op dit moment speelt Henry zijn nieuwe show Jannie The Show Dog.

Volg deze artiest:

Kim Schuddeboom

Kim is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. Dit jaar speelde ze al dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze op 5 april in de Avondshow Stand-ups. Na de zomer start Kim met try-outs van haar eerste avondvullende show Ongeschreven.

Volg deze artiest:

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen maakte kilometers bij Comedytrain en won in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. Hij speelde in 2021 zijn eerste avondvullende show Het dreigt volslagen goed te komen. Na de zomer start Jasper met try-outs van Niet gehinderd door enige kennis.

Volg deze artiest:

Diederik Ebbinge

Diederik Ebbinge is acteur, schrijver en talkshowhost. Hij is opgeleid aan de Akademie voor Kleinkunst. Hij begon zijn carrière als creatief maker met De Vliegende Panters en was daarna veelvuldig te zien in films en series. Diederik oogstte tevens succes als filmregisseur. De meeste mensen zullen Diederik kennen als schooldirecteur Anton uit De Luizenmoeder, waarvoor hij tevens met Ilse Warringa het scenario schreef. Op dit moment speelt Diederik in de dramaserie Jos.

Volg deze artiest:

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

LET OP

We verwachten bij dit optreden grote drukte. Daarom vragen we iedereen met een reservering om uiterlijk 20.00u aanwezig te zijn. Heb je niet gereserveerd? Je kunt natuurlijk altijd proberen of er nog plek is, ons programma is altijd vrij toegankelijk voor iedereen, maar wees erop voorbereid dat het heel druk wordt en dat er misschien geen plek is. Vanaf 20.15u kun je nog vrij inlopen.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De Keet: Comedy Line-up
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht