De Keet Comedy Line-Up Show

De Keet is het management van zowel bekende cabaretiers als aanstormend talent. Op zaterdag 2 september staan Henry van Loon, Rayen Panday, Kim Schuddeboom, Jasper van der Veen en Bas Hoeflaak in De Keet line-up, met Diederik Ebbinge als presentator.

Rayen Panday

Rayen Panday werd in 2008 na een avond stand-up comedy benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij won er meteen de Persoonlijkheidsprijs. Van 2011 tot 2013 speelde hij zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling Drie keer Rayen. Meerdere shows zoals Vrijspraak, Niet Verder Vertellen en Fenomeen volgden. Die laatste maakte hem bekend bij het grote publiek. Ook deed Rayen mee aan De slimste mens, Dit was het nieuws en deed hij The Roast van Famke Louise op Comedy Central. Verder is hij een van de deelnemers van Last One Laughing (LOL). Op dit moment werkt Rayen aan zijn volgende avondvullende voorstelling Karma. In september 2023 begint hij met try-outs in het hele land.

Henry van Loon

Henry van Loon werd in 2008 lid van de Comedytrain en debuteerde in 2011 als cabaretier met De Henry van Loon Entertainment Show. Hij was onder meer te zien in de films Bro’s Before Ho’s en De Boskampi’s. Landelijke bekendheid volgde met zijn genadeloze optreden in The Roast of Giel Beelen en met zijn rol als Volkert in de hitserie De Luizenmoeder. Afgelopen jaar was Henry onder meer te zien in Last One Laughing (LOL) en The Masked Singer. Op dit moment speelt Henry zijn show Jannie The Show Dog.

Kim Schuddeboom

Kim is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze op 5 april in de Avondshow Stand-ups. Na de zomer tourt Kim verder door het land met haar eerste avondvullende show Ongeschreven, waarmee ze is genomineerd voor Neerlands Hoop, een prijs die wordt gegeven aan de meest veelbelovende theatermakers.

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen maakte kilometers bij Comedytrain en won in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. Hij speelde in 2021 zijn eerste avondvullende show Het dreigt volslagen goed te komen. Na de zomer gaat Jasper verder met zijn tweede avondvullende show Niet gehinderd door enige kennis.

Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak studeerde af aan de Kleinkunstacademie en maakte jarenlang deel uit van het glorieuze cabaretduo Droog Brood. Hij heeft daarna in verschillende toneelproducties gespeeld zoals Slippers, Selma Ann Louis, Repelsteeltje, Familiespel en Trapeze. Naast het podium is Bas in films te zien (April, May en June, Adios Amigos) en op televisie (Sluipschutters, Toren C, Harkum). In februari 2023 raakte heel Nederland in de ban van Het Fluitlied. Met meer dan 8 miljoen memes op TikTok en ruim 1 miljoen views op YouTube ging het Last One Laughing (LOL) fragment in allerlei vormen en remixes helemaal los. Na de zomer repeteert Bas voor ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf’, deze voorstelling is vanaf januari 2024 te zien in theaters in het hele land.

Diederik Ebbinge – presentator

Diederik Ebbinge is acteur, schrijver en talkshowhost. Hij is opgeleid aan de Akademie voor Kleinkunst. Hij begon zijn carrière als creatief maker met De Vliegende Panters en was daarna veelvuldig te zien in films en series zoals Alles op tafel, Alles is familie, Gouden Bergen en Soof. Diederik oogstte tevens succes als filmregisseur met Matterhorn (2013) en Kidnep (2015). De meeste mensen zullen Diederik kennen als schooldirecteur Anton uit De Luizenmoeder, waarvoor hij tevens met Ilse Warringa het scenario schreef. Ook speelde Diederik in de dramaserie Jos en presenteerde hij Kiespijn.

Kommil Foo

De Vlaamse broers van Kommil Foo maken al jarenlang unieke voorstellingen: hilarisch, ontroerend en van een grote muzikaliteit. In 2005 kregen ze een poelifinario (beste cabaretvoorstelling van het jaar) voor hun voorstelling Spaak. Ook dit jaar zijn ze weer genomineerd voor diezelfde poelifinario, deze keer voor hun nieuwste voorstelling Grind. Cabaret? Kleinkunst? Concert? Inderdaad! 

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

LET OP
We verwachten bij dit optreden grote drukte. Daarom vragen we iedereen met een reservering om uiterlijk 20.00u aanwezig te zijn. Heb je niet gereserveerd? Je kunt natuurlijk altijd proberen of er nog plek is, ons programma is altijd vrij toegankelijk voor iedereen, maar wees erop voorbereid dat het heel druk wordt en dat er misschien geen plek is. Op de bonnefooi naar binnen kan vanaf 20:10, bij de ingang aan de zijde van het Groot Melkhuis.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar