Kids With Buns

Kids With Buns is de band van Marie van Uytvanck en Amber Piddington. Met sfeervolle gitaren en een androgyne stem creëren ze intieme, melancholische indiepop. Live zorgt de dynamiek tussen de twee voor een intense beleving van hun tracks. Dit gaat ook niet onopgemerkt. In hun eerste bestaansjaar schopten ze het al tot de halve finale van Humo’s Rock Rally 2020. Onlangs tekende het duo bij V2 Records Benelux en werd door Studio Brussel geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2021.

Voorprogramma

Binnenkort vind je hier meer informatie over het optreden van EUT.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

V2 Presents

V2 Records is een onafhankelijk platenlabel dat de meest fantastische artiesten op hun roster heeft staan. Van de Nederlandse pareltjes Jungle By Night en EUT tot wereldwijde grootheden als Moby, Mumford & Sons en Kaiser Chiefs – ze hebben het allemaal! V2 Records presenteert vandaag Darlyn en Kids With Buns op het Vondelpark Openluchttheater.

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda