Orange Skyline

Broers in bands, dat is vaak vragen om problemen. Dat is echter niet het geval met Orange Skyline: broers Stefan en Niels van der Wielen vormen een ideaal creatief duo, bijgestaan door drummer Mart Atema en bassist Simon Christiaanse.

Het viertal komt uit Groningen, al is dat aan hun Britpop-sound niet terug te horen. Zet je schrap voor een avondje rock met de allure van Alex Turner en Liam Gallagher!

Volg deze artiest:

Cosmic Crooner

Cosmic Crooner is Europa’s nieuwste lounge-zanger en songwriter. Door zijn zelfbenoemde ‘Doowop Space Pop’ galmt muziek uit de jaren 60 en 70, maar vooral: iets gloednieuws! De meta teksten maken Cosmic Crooner een toeschouwer van het leven en de door soundtrack beïnvloede muziek neemt je mee naar naar een andere wereld.

Na een reeks succesvolle singles, bracht Crooner op 17 maart zijn veelbelovende debuutalbum The Perks Of Being A Hypocrite uit.

Volg deze artiest:

Reserveren niet mogelijk

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda