Ruben Hein

Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en orkestleider. Hijheeft vier studioplaten op zijn naam staan. Won meerdere Radio 6 Soul & Jazz Awardsén de Edison publieksprijs. Ook bracht hij een live album uit met het Metropole Orkest,was hij een tijdje lid van de bekende Britse indie-formatie Fink en is hij twee jaarartistiek leider geweest bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest.Rubens komende muziekproject is geïnspireerd op zijn expeditie naar Antarctica. Deervaringen van deze bijzondereArtist In Residencywerden intrinsiek verweven in denieuwe muziek van Ruben. Zijn nieuwste single ‘Guard Down’ legt de nasleep vast vanhet grote avontuur in Antarctica: een hypnotiserend nummer dat pleit voor meerbewustzijn richting je directe omgeving: hoe het besef van de elementen zoveel nieuweverrijking kan bieden binnen het dagelijkse bestaan. ‘Guard Down’ heeft quaarrangement het karakter van een specifieke route: een ontdekkingsreis zonder vastebestemming.

CHARLOT

Stap binnen in de betoverende wereld van CHARLOT! Deze Nederlandse singer-songwriter laat zich inspireren door kunst, boeken, films en de verhalen van het leven. Door warme strijkers, synthesizers en haar serene stem te combineren, creëert ze prachtige en betoverende muziek. Dit voorjaar tourt CHARLOT door het land om haar nieuwe EP ‘Under Wishing Stars’ te vieren. Laat je meevoeren op de betoverende klanken van CHARLOT’s muziek en ontdek waarom de engste dingen in het leven soms het meest bijzonder zijn.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda