Candy Dulfer Presents: Noa Lauryn & ParHasard

Candy Dulfer en het Vondelpark Openluchttheater zijn al jaren nauw met elkaar verbonden. Als 5-jarige klom ze al de Vondelpark bühne op, om naast haar vader Hans Dulfer met een tamboerijn mee te swingen, en slechts enkele jaren erna maakte ze er haar saxofoondebuut als onderdeel van de Ladies Horn section van de vermaarde Amerikaanse blueszangeres en saxofoniste Rosa King. Sindsdien stond ze er talloze malen met haar eigen band en altijd was het een waar feest. Het maakt Dulfer dan ook extra trots om haar concertserie voor jong talent te mogen presenteren: CANDY DULFER PRESENTS.

15 juli wordt een bijzondere dag want dan breng ik Noa Lauryn én ParHasard, twee te gekke acts die al flink wat lawaai aan het maken zijn in de scene. Noa is een fantastische jonge, eigengereide zangeres met een heel eigen geluid, en heerlijke chillsoul invloeden. ParHasard is op dit moment dé hotste band van Amsterdam en omstreken. Zij brengen een perfecte blend van hiphop, soul en moderne invloeden, en worden voorgegaan door één van de beste zangers van Nederland: Tos.Funk, hiphop, nu-soul, het gaat warm worden op 15 juli in het Vondelpark.”

Let op! Candy Dulfer zal deze middag niet zelf optreden.

Kom binnenwandelen!

Voor dit concert is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet.

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda